Klantenservice

Ophalen of verzenden

U kunt de kostuums bij ons ophalen, maar we verzenden ze ook met alle plezier. Indien u ze komt ophalen kunnen u de kostuums eventueel passen en er nog persoonlijk accessoires bij uitzoeken.

Borg

We rekenen één dag huurtarief als borg voor ieder artikel. De borg ontvangt u terug nadat u de artikelen in goede orde heeft terug gebracht/gestuurd.

Terugbrengen/sturen

Bij het te laat terugbrengen van kleding wordt een extra dag in rekening gebracht. De kleding dient te worden teruggebracht in de staat zoals deze aan u is overhandigd. U dient naast de kleding ook de meegeleverde kledinghangers, kledinghoezen, tassen en hoedendozen retour in te leveren. Kostuums kunnen ook opgestuurd worden, wij nemen geen verantwoordelijkheid voor te laat of niet aangekomen pakjes.

Reserveren

Neem contact met ons op als u wilt reserveren.

Betalen

Bij reserveren graag een bedrag van €10 per kostuum vooruitbetalen. Je kan contant betalen of pinnen. Indien je het laat opsturen, sturen we een factuur, die betaald dient te worden voor de datum van versturen. De borg wordt terug gestort zodra de kostuums weer in goede orde terug zijn.

Privacy

Alle telefoonnummers en mailadressen worden alleen gebruikt als contact tijdens de huurperiode en worden na 90 dagen verwijderd.

De kostuums kunnen gereserveerd worden. Er wordt dan gevraagd een aanbetaling te doen van 10 euro per kostuum. Bij afzegging wordt er geen geld terug gegeven.


Bezoek onze winkel! Havenstraat 25 in Hilversum!